Léa Rinaldi BEHIND JIM JARMUSCH

behind jim jarmusch

Léa Rinaldi
BEHIND JIM JARMUSCH
Francuska, 2009, 52 min

IZA JIMA JARMUSCHA
Proljeće je u sunčanoj Sevilli. Léa Rinaldi s kamerom u ruci prati redatelja i njegovu ekipu. Autor filmova Čudnije od raja i Mrtvac dopustio je drugoj kameri trodnevni pristup u svoju kreativnu arenu, što je rijetko činio tijekom svoje karijere. Vodeći nas iz labirinta ulica Seville i trgova u sjeni naranči, do studija nalik na bunker, mlada francuska redateljica uvodi nas u srce filmskog seta. Inicijacija u Vrijeme, vrijeme potrebno za nastanak filma.

Léa Rinaldi
Magistrirala je medije (na Sveučilištu Sorbonne u Parizu) i književnost (na Sveučilištu u Havani, Kuba). Započela je kao izvjestitelj za Canal+, CinéCinéma i MK2, te snimala i montirala reportaže vezane za film. Zatim se počela baviti kratkim igranim, dokumentarnim i eksperimentalnim filmom. 'Behind Jim Jarmusch' njen je prvi dugometražni dokumentarac.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
+36 1 351 7760

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

avcilar evden evebeylikduzu evden eve sisli evden evebahcelievler evden eve umraniye evden evegoztepe evden eve kadikoy evden evependik evden eve maltepe evden evekartal evden eve tuzla evden evebagcilar evden eve